Op zoek naar de beste strandhuisjes

Langs de hele Hollandse kust zijn strandhuisjes te vinden. Je kan zelfs een strandhuisje huren  langs de grote meren, zoals het Markermeer en het IJsselmeer. Toch heb je bij het huren van een strandhuisje dat aan zee ligt een mooiere strandervaring. Bij een verblijf in een strandhuisje Katwijk staat garant voor een goede strandvakantie, waarbij je lekker uitwaait. Als het mooi weer is kun je op het strand zonnen, maar als het wat minder warm is zijn er ruim voldoende mogelijkheden om op het strand te wandelen, sporten, surfen, zwemmen of te vliegeren. Je kan ook het sfeervolle centrum van Katwijk bekijken.

De Wadden, Noord-Holland of Zeeland?

Het maakt niet zoveel uit waar aan de kust je een strandhuis gaat huren. Elke plaats heeft zijn eigen charme, en je kiest gewoon voor de provincie die je het meest aanspreekt. Aan de Noord-Hollandse kust heb je de mogelijkheid om een dagje naar één van de grote steden te gaan. De Wadden staan bekend vanwege hun geweldige natuur, rust en kleinschaligheid. Zeeland staat ook bekend om zijn rust. Desondanks betekent een strandhuisje huren Zeeland niet dat je je hoeft te vervelend. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, maar je hebt ook de mogelijkheid om er zelf lopend of met de fiets op uit te strekken.

De goedkoopste strandhuisjes

Een strandhuisje huren kan behoorlijk duur zijn, vooral als je tijdens het hoogseizoen of in de periode rond Pinksteren in een strandhuisje wilt zitten. Buiten die periodes valt het wel mee met de hoogte van de huurprijzen. Wie dat wil kan proberen om nog meer geld uit te sparen door op zoek te gaan naar een last minute aanbieding. De kans op succes daarop neemt toe als je niet te strikt vasthoudt aan een bestemming. Ook helpt het als je de vakantiedata flexibel kunt inrichten. Voor een last minute huisje moet je zelf de aanbiedingen in de gaten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *